Send

Vores ydelser

Fra forstudie til reservedeler

Forstudier

Inden affaldssuget installeres, projekterer og dimensionerer Envac anlægget efter de regler kommunen har fastsat for bortskaffelse af dagrenovation.

Envac tilpasser anlægget således det kan indpasses bedst muligt både i en eksisterende bygning samt i nybyggeri. Dermed sikrer Envac, at der tilbydes den mest optimale tekniske og økonomiske løsning.

Services – Drift og vedligeholdelse

Envac har meget lang erfaring med drift og vedligeholdelse af affaldssug. Vores serviceteknikere er specialuddannede. Resultatet af et samarbejde med Envacs serviceafdeling bliver en lavere slitage og en længere levetid for anlægget, dvs. en lavere totalomkostning for affaldssystemet.

Serviceaftale

Serviceaftaler findes på flere forskellige niveauer og indholdet varierer mellem de forskellige anlægstyper; stationært affaldssug og mobilt affaldssug. En basisaftale kan f.eks. indeholde månedseftersyn, halvårlig eller helårlig gennemgang med servicearbejde som forebyggende effekt, ventilrumsservice med grovrengøring, driftsovervågning og vagttjeneste. Serviceaftalen danner grundlag for og giver rabat på øvrige tjenester og arbejder.

Reservedele

Envac har en stor serviceorganisation i Stockholm, som også er ansvarlig for reservedelssalget globalt. På denne måde sikrer vi at der forefindes reservedele til alle anlæg igennem hele deres levetid.

De mest almindelige reservedele/sliddele er naturligvis altid til rådighed i montørernes servicebiler.

Email til Reservedele Envac Danmark A/S – Københavnspareparts@envac.se

 

Gå tilbage til startsiden